Calatoria papala in Liban inca in studiu - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Călătoria papală în Liban încă în studiu

[2012-02-08]
Directorul biroului de presă al Vaticanului a afirmat că posibila călătorie papală în Liban este încă analizată, neputându-se confirma nimic pentru moment. Conform agenției SIR, Patriarhul latin de Ierusalim, Arhiepiscopul Fouad Twal, a anunțat săptămâna trecută că Papa va vizita Libanul pentru a înmâna exortația apostolică post-sinodală a Sinodului pentru Orientul Mijlociu.
Pr. iezuit Federico Lombardi, purtător de cuvânt al Vaticanului, a clarificat că "este adevărat că o astfel de vizită este luată în calcul, iar Papa dorește să facă această călătorie legată de publicarea exortației apostolice a Sinodului special pentru Orientul Mijlociu". Dar "nu există încă vreo declarație oficială pe această temă", a adăugat purtătorul de cuvânt. Pontiful a fost vizitat de premierul libanez în luna noiembrie a anului trecut, iar cu luni înainte de președintele Libanului.
Amintim că la 19 noiembrie 2011, Sfântul Părinte a semnat la Ouidah, în Benin, exortația apostolică post-sinodală "Africae Munus", ce a concluzionat Sinodul similar pentru Africa.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 881, Ultimul acces: 2024-05-02 00:43:09