Pe 20 decembrie, va avea loc concertul de colinde al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, la Centrul "Providenta" din Iasi - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Pe 20 decembrie, va avea loc concertul de colinde al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, la Centrul "Providenta" din Iasi

[2005-12-13]
Concertul de colinde al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei va avea loc pe 20 decembrie de la ora 18.00, la Centrul de Conferinte 'Providenta', din Iasi. La acest eveniment, organizat de catre Institutul Cultural Misionar Trinitas al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, vor interpreta urmatoarele coruri iesene: Corul 'Altarul' al Catedralei mitropolitane din Iasi, Corul 'Anghelos' al Manastirii 'Sf. Trei Ierarhi', Corul 'Ihos' al Liceului de Arta 'Octav Bancila', Corul 'Sanctus' al Catedralei mitropolitane din Iasi, Corul 'Theologus' al Facultatii de Teologie Ortodoxa 'Dumitru Staniloae' din Iasi si Corul 'Apostolii' al Protopopiatelor Iasi I si Iasi II. Sala in care se va desfasura concertul are o capacitate de 1000 de locuri, iar intrarea este libera.

Sursa: www.MMB.ro


Contor Accesări: 977, Ultimul acces: 2024-05-03 02:39:17