Instruire coordonatori de programe - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Instruire coordonatori de programe

[2005-12-02]
(Ortansa Gabriela Danci, Rubin Atomei / AARC Moldova)
In zilele de 24-27 noiembrie a avut loc la Vatra Dornei instruirea coordonatorilor de proiecte misionare din Conferinta Moldova. Animati de un puternic zel misionar aproximativ 60 de persoane au venit sa spuna Domnului „IaRta-ma, trimite-ma!”

Prin diversitatea cursurilor prezentate si prin prezenta unui grup de tineri din Republica Moldova veniti impreuna cu conducatorul lor de tineret, fratele Anatol Tanase, si prin prezenta conducerii Conferintei Moldova reprezentata de fratii Daniel Chirileanu, Ciprian Iorgulescu, Constantin Iosub, Rubin Atomei si a reprezentantilor Asociatiei Studentesti AMiCUS (Flavia Iosub si Cosmin Vlahopol) se poate spune ca a avut loc o intalnire la nivel inalt.

Cei prezenti au fost echipati cu resursele necesare implementarii unor proiecte misionare eficiente, adaptate timpului in care traim. Dumnezeu sa binecuvanteze eforturile si lucrarea tuturor celor care au fost prezenti.

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 844, Ultimul acces: 2024-05-18 06:15:55