Conferinte publice pe teme de arheologie biblica la Galati - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Conferinte publice pe teme de arheologie biblica la Galati

[2005-12-02]
(Dorel Neacsu / AARC Moldova)
Duminica, 27 noiembrie 2005, s-a incheiat la Galati, seria de conferinte publice „COMORI DIN PAMANT”, sustinute de dr. Traian Aldea, ce au avut ca punct de plecare descoperirile arheologice care confirma Biblia in cele mai mici amanunte. Greutatea prezentarii s-a deplasat catre Isus, personajul istoric, confirmat de documentele vremii si identificat ca fiind Profetul, Invatatorul, Medicul,… si Regele Regilor. Primele cinci teme din cele 17 au fost prezentate la Casa de Cultura a Sindicatelor iar urmatoarele 12, in programe succesive, au fost prezentate la cele doua biserici adventiste din Galati la finele fiecarei saptamani a lunii noiembrie.

Seria de prezentari a adunat un public select, interesat de dovezile stiintifice in favoarea crestinismului. Pe parcursul a cel putin doua ore din fiecare dimineata de duminica, participantii s-au putut bucura de seminariile de arheologie practica, cand au fost initiati in tainele stiintei care „da grai pietrelor” si in istoria Tarii Sfinte. Finalul grandios, a reunit membrii ambelor biserici cu musafirii la Biserica Betel, la finalul conferintei facandu-se apelul fiecaruia dintre participanti sa-L accepte pe Isus ca Rege al sau. Masa festiva a creat un cadru de partasie pentru invitati, membrii comitetelor, pastorii prezenti si tinerii galateni.

Sursa: www.Intercer.ro


Contor Accesări: 943, Ultimul acces: 2024-05-18 20:27:06