De la inima la inima - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

De la inima la inima

[2005-12-02]
George Uba / AARC)
V-ati intrebat vreodata cu ce se masoara sensul vietii? Stim in schimb cum se capata si raspunsul este unul singur: prin Domnul Hristos. Dar cu ce se masoara sensul vietii pare ca e mai dificil de aflat. Filozofia este aceasta: un om castigat de Evanghelie, pe nume Cretu Stefan, afla de o familie cu 13 copii din Gradistea, judetul Prahova, care traieste din greu si se lupta cu poverile existentei in cautarea implinirii nevoilor minime. Stefan s-a apucat sa croseteze si faca caciulite, manusi, pulovere pentru copiii Rozaliei si trimite aproape lunar cate doua pachete. Darurile lui izvorate din inima sunt insotite de incurajari biblice si mijlociri prin rugaciune pe care le face cunoscute in scris. Poate ca ciudat nu e faptul ca acest barbat croseteaza, ci faptul ca Stefan este... condamnat pe viata! Si nu este comod sa faci pachete din temnita si sa le trimiti celor din... libertate. Acum ne este mai usor sa aflam cu ce se masoara sensul vietii: cu... lucrarea de daruire a vietii noastre pentru vietile altora. O numim lucrare personala.

Cazul de mai sus ne confrunta libertatea noastra de suflet si de credinta cu misiunea pentru semeni. Si intrebarea e naturala: care este proiectul vietii mele ca prin el sa capat sens si implinire in viata de acum pentru viata viitoare? Daca sensul vietii lui Stefan Cretu nu ne spune nimic, atunci suntem inca inchisi in pustie, cautand Canaanul. Vine timpul si chiar a si venit cand inchinatorii adevarati nu se vor multumi sa-L laude pe Dumnezeu doar pentru ceea ce face El pentru ei , ci in special pentru ceea ce face Mantuitorul pentru altii prin ei. Doar constienta ca Domnul Isus Hristos si-a gasit sensul vietii daruindu-Se pentru a ne salva, ne va salva pe noi daruindu-ne.
georgeuba@gmail.com

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 910, Ultimul acces: 2024-05-18 20:10:21