Alba Iulia :: Biserica Baptista Cetatea - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Biserici

Biserica Baptistă Cetatea
Alba Iulia
 HARTA S   HARTA G   ADAUGĂ INFO   ADAUGĂ FOTO   ADAUGĂ MESAJ   CITEȘTE MESAJ 
Religie:Baptist
Localitate:Alba Iulia
Județ:Alba
Adresa:strada Dr. Ioan Rațiu Nr. 13a
Cod poștal:510032
Persoană de contact :Cristi Constantin
Telefon :0258... Click aici pentru a Vizualiza Telefoanele!
Adresă de e-mail : @gmail.com
Adresa web Biserica:www.cetatea.ro
Adrese utile:www.uniuneabaptista.ro, www.apulum.ro, www.cjAlba.ro, ab.prefectura.mai.gov.ro
Pastor:Marcel Cordos, Amiel D. Drimbe
Stil arhitectonic:Modern
Detalii:Cladirea noua a bisericii noastre a inceput sa rasara in Primavara anului 1992. Ea este expresia acelei descatusari si a acelui entuziasm de care au fost cuprinse Bisericile imediat dupa caderea regimului comunist. Inca inainte de acest eveniment, Biserica noastra se confrunta cu o acuta nevoie de locuri in sala veche, atat pentru membrii ei, cat si pentru vizitatorii care erau din ce in ce mai multi. In cei 10 ani de la Revolutie, numarul membrilor Bisericii aproape sa dublat atingand cifra de 860 fara a include cei peste 400 de copii si tineri care frecventeaza adunarile noastre. Dupa cum este stiut, cineva poate deveni membru al unei Biserici Baptiste numai la maturitate si numai cand voluntar alege sa-L urmeze pe Mantuitorul. Apoi el pecetluieste hotararea sa printr-o marturie publica in apa botezului. De-a lungul anilor, ”datornici”, bogati sau saraci, invatati sau mai putin invatati, s-au plecat la picioarele Domnului Isus, cerandu-I iertare. Toti acesti credinciosi ai bisericii au conlucrat la zidirea acestui nou lacas atat pentru ei cat si pentru cei care vor veni la pocainta in viitor.
Nr. vizualizări:26388
Data ultimei vizualizări:2024-05-18 15:48:09
Data ultimei actualizări:2009-04-07 07:57:38
Data încărcării pe sit:2009-04-07 07:57:38
Nr. Mesaje:1
Rugăminte:
(2014-03-03)
PACEA DOMNULUI sant o sora din SUCEAVA care prin harul DOMNULUI in urma cu 26 de ani am primit botezul in biserica veche ce era condusa de fratele MARCEL din pacate de la acel botez eu nu am nici o amintire ma refer la fotografii caci viata cu ISUS e cea mai frumoasa amintire vie ce traieste inca in mine daca ar fi posibil sa pot avea una macar poate cineva de atunci are era in anul 1988 in luna octombrie parca VA MULTUMESC si DOMNUL sa va rasplateasca pt tot ce faceti
@yahoo.com
Nr. Fotografii:1

Clic pe fotografii pentru a le vedea in format mărit!

Data: 2012-05-06
Aparat: Canon Canon PowerShot A1200
Contor: 898

Vedere de ansamblu
Foto: Brudi Fürbacher