Sesiunea a XII –a a Cercului Pastoral al preotilor de spitale din Bucuresti va avea loc in data de 8 februarie - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Sesiunea a XII –a a Cercului Pastoral al preoților de spitale din București va avea loc în data de 8 februarie

[2010-02-05]

Preoții de spitale din București se vor întâlni luni, 8 februarie, în cadrul celei de 12 sesiuni a Cercului pastoral „Comunicare și comuniune”. Întâlnirea va avea loc la Centrul Complexului de Servicii Sociale „Sfânta Ecaterina” din Capitală. Temă reuniunii va fi „Provocările și suferințele familiei contemporane - viziune creștină și modernă”.
Mai multe detalii a oferit, pentru Radio TRINITAS, coordonatorul Cercului Pastoral al preoților de spitale din București, părintele Horia Prioteasa: „Tema aleasă pentru această conferință este în strânsă legătură cu activitatea preotului de spital, pentru că majoritatea bolilor sunt consecințe a supărărilor, neajunsurilor și a suferințelor din familie. Așadar, tema vine să ne arate una dintre cauzele bolilor și anume aceste suferințe din familie. Această temă lămurește cât va putea, prin referatul susținut de părintele Sava Ștefan, dar și prin completările aduse după prezentarea referatului, o parte din provocările acestea contemporane, pentru că într-o lume secularizată și tot mai săracă, familia are cel mai mult de suferit”.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 991, Ultimul acces: 2024-05-01 15:12:59