Warning: gettimeofday(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/biseric1/public_html/index.php on line 2
Incarcare Poze :: Constanta :: Moscheea Mare
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Încărcare Poze

Bun Venit!

Ca furnizor de informații al sitului BISERICI.org!

"Moscheea Mare" din Constanța (Constanța)


Folosiți Butoanele ”Încărcare” și ”Afișare” pentru a încărca, respectiv pentru a modifica informațiile despre fotografiile încarcate.
După apăsare (clic) pe butonul ”Încărcare”, apare un nou meniu cu 2 butoane noi ”Browse” și ”Încarcă foto” cu ajutorul cărora se pot încărca fotografii în serii de maxim 20 fotografii pe serie.
Cu ajutorul butonului ”Browse” se selecteaza fotografiile de pe calculatorul propriu (se pot selecta maxim 20) pe care doriți să le încărcați.
Dupa selectarea fotografiilor se face clic pe butonul ”Încarcă foto” și se pornește mecanismul de încărcare a fotografiilor selectate. Acest proces durează în funcție de numărul și dimensiunea fotografiilor selectate, respectiv de viteza conexiuni la internet pe care o folositi. Programul de încărcare redimensionează automat fotografiile mari la dimensiune de 1280 pixeli pentru afișarea pe sit cu păstrarea fotografiilor originale în arhiva sitului. Dacă aveți de încărcat mai multe (de 20) fotografii reluați procesul până le încărcați pe toate...
Butonul ”Afișare” se folosește în special pentru a modifica informațiile despre fotografiile pe care le-ati încărcat. Dacă ați apăsat pe aqcest buton se afișează toate fotografiile asociate bisericii în cauză, iar sub fotografiile noi introduse apar 2 butoane noi ”Editare_...” și ”Ștergere_...”.
Cu butonul ”Editare_...” se pot modifica informații despre fotografia în cauza referitoare la Titlul fotografiei (titlu), cine a făcut fotografia (foto), respectiv se poate adăuga o descriere a fotografiei (descriere). Modificările eftuate se memorează prin apăsarea butonului”Salvează_...”.
Butonul ”Ștergere_...” se folosește pentru a șterge o fotografie încărcată greșit (de exemplu a mai fost încărcată anterior sau nu reprezintă obiectivul la cere se fereră).

Pentru a preveni unele neplăceri, fotografiile înărcare sunt în strea de așteptare (pot fi vizualizate numai de la calculatorul de unde au fost încărcate) până când vor fi aprobate de unul din moderatorii sitului.