Italia: Ziua Unirii in parohia romaneasca din Ostia - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Italia: Ziua Unirii în parohia românească din Ostia

[2017-01-25]
de Sorin Ionițe

Preasfințitul Părinte Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei, a fost prezent în seara zilei de 24 ianuarie 2017 la slujba Vecerniei în Parohia Intrarea Domnului în Ierusalim, Roma 5 – Ostia, notează site-ul oficial al eparhiei.
În timpul slujbei s-au rostit ectenii speciale de mulțumire pentru binecuvântările revărsate de Dumnezeu peste poporul român. De asemenea, s-au adăugat cereri pentru încetarea cutremurului în centrul Italiei, dar și pentru ajutorarea celor care suferă din cauza acestuia.
La rugăciune au fost prezenți Ambasadorul României pe lângă Sfântul Scaun, Ambasadorul României în Italia și reprezentanți ai comunității romano-catolice și greco-catolice române de la Roma.
La sfârșitul slujbei, au urmat mai multe evocări legate de unitatea noastră de neam, susținute de ierarh, de preoții slujitori și oficialitățile prezente.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1133, Ultimul acces: 2024-06-14 22:25:05