Sfantul Nicolae, Bucuria Copiilor - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Sfântul Nicolae, Bucuria Copiilor

[2017-01-25]
de Andrei Pau

La Editura Basilica a apărut cartea de colorat Sfântul Nicolae, Bucuria Copiilor. Autoarele volumului sunt Ani-Eliza Busuioc și Cristina Ionescu-Berechet.
În Cuvânt-înainte, Ani-Eliza Busuioc a evidențiat modelul de viață creștină a Sfântului Ierarh Nicolae.
Sfântul Nicolae a primit de la Dumnezeu atât de multă bucurie, încât aceasta s-a revărsat cu generozitate asupra tuturor celor care aveau nevoie de ajutor. Prin viața sa dedicată lui Dumnezeu și prin faptele lui de milostenie, el a devenit, în conștiința credincioșilor, Moșul cel bun, care dăruiește bucurie neașteptată, a precizat Eliza Busuioc.
Cartea de colorat Sfântul Nicolae, Bucuria Copiilor este dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. În cadrul cărții se regăsesc desenate întâmplări și minuni din viața Sfântului Ierarh Nicolae pe care cititorii au posibilitatea de a le colora.
Lucrarea poate fi cumpărată de la de la Librăria Cărților Bisericești (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul Ortodoxia (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Krețulescu), Magazinul Daruri pentru pelerini (Piața Gării de Nord, nr. 1-3, ieșire Calea Griviței), Magazinul Librăria Ortodoxă (B-dul Regina Maria, Nr. 1).
De asemenea, lucrarea poate fi vizualizată pe site-ul www.colportaj.ro și poate fi comandată la adresele: magazin@colportaj.ro, magazin@editurapatriarhiei.ro sau la numărul de telefon 0737. 145. 184.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1118, Ultimul acces: 2024-06-09 11:21:15