Viata si Acatistul Sfantului Apostol Timotei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Viața și Acatistul Sfântului Apostol Timotei

[2017-01-23]
de Andrei Pau

În Colecția Acatiste și vieți de sfinți a fost publicată la Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă lucrarea Viața și Acatistul Sfântului Apostol Timotei.
Originar din cetatea Listra, Sfântul Apostol Timotei a fost ucenic al Sfântului Apostol Pavel. A fost primul episcop al Efesului, demnitate în care a rămas până la trecerea sa la Domnul în timpul Împăratului Domițian.
Lucrarea poate fi cumpărată de la de la Librăria Cărților Bisericești (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul Ortodoxia (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Krețulescu), Magazinul Daruri pentru pelerini (Piața Gării de Nord, nr. 1-3, ieșire Calea Griviței), Magazinul Librăria Ortodoxă (B-dul Regina Maria, Nr. 1).
De asemenea, lucrarea poate fi vizualizată pe site-ul www.colportaj.ro și poate fi comandată la adresele: magazin@colportaj.ro, magazin@editurapatriarhiei.ro sau la numărul de telefon 0737. 145. 184.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1128, Ultimul acces: 2024-06-12 14:17:15