Protopopiatul Mioveni: Noi actiuni sociale in cadrul proiectului „Campionii Bucuriei” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Protopopiatul Mioveni: Noi acțiuni sociale în cadrul proiectului „Campionii Bucuriei”

[2017-01-19]
de Sorin Ionițe

În Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului s-a desfășurat marți, 17 ianuarie 2017, o nouă acțiune în cadrul Proiectului Campionii Bucuriei. Astfel, în zece parohii din protopopiatul Mioveni s-au împărțit pachete cu alimente și dulciuri familiilor cu posibilități financiare reduse.
Potrivit Biroului de Presă al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, parohiile participante în această etapă au fost: Drăghici, Stâlpeni, Furnicoși, Văcarea, Valea Popii, Mihăiești, Oprești, Pițigaia, Livezeni, Rădești.
***
Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului se desfășoară, la nivel de protoierii, după un program stabilit de Permanența Centrului Eparhial, activități social-filantropice ce au în vedere ajutorarea familiilor cu posibilități limitate, care au copii mulți sau în pragul abandonului școlar, bolnavi și bătrâni.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1215, Ultimul acces: 2024-06-16 04:47:42