Agentia „Basilica Travel” promoveaza turismul romanesc la Helsinki - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Agenția „Basilica Travel” promovează turismul românesc la Helsinki

[2017-01-19]
de Sorin Ionițe

Agenția de pelerinaje Basilica Travel a Patriarhiei Române participă, în perioada 19-22 ianuarie 2017, la Târgul Internațional de Turism Matka, ce are loc în Helsinki, Finlanda.
Peste o mie de agenții de turism din optzeci de țări participă la cel mai mare târg de turism din Finlanda, pentru a-și promova obiectivele culturale și spirituale. La acest târg participă încă opt agenții de turism din România. La standul românesc vor fi oferite posibililor turiști și pelerini materiale promoționale, pixuri, pliante și hărți.
În acest an reprezentanții Agenției Basilica Travel au participat, prin programul Autorității Naționale pentru Turism de promovare a României ca destinație turistică, la Târgurile Internaționale de Turism de la Viena și Madrid.
Agenția Basilica Travel va participa în perioada următoare la Târgurile Internaționale de Turism din Irlanda și Danemarca.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1204, Ultimul acces: 2024-06-12 21:43:27