Arhiepiscopia Ramnicului: Ajutor material pentru rromii din Gura Vaii - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Arhiepiscopia Râmnicului: Ajutor material pentru rromii din Gura Văii

[2017-01-20]
de Iulian Dumitrascu

Rromii din comunitatea Gura Văii au primit în 19 ianuarie 2017 haine și alimente, informează site-ul oficial al Eparhiei Râmnicului.
Această acțiune socială este o continuare a programului de ajutorare inițiat de Părintele Nicolae Dorin Buda, inspector coordonator al Biroului de Catehizare a rromilor din Arhiepiscopia Râmnicului, și derulat în parteneriat cu Parohia Ostroveni din Râmnicu-Vâlcea.
Activitățile pe care le desfășurăm cu sprijinul Părintelui Protoiereu Ion Dincă și al credincioșilor Parohiei Ostroveni dorim să constituie un mijloc de ajutorare a familiilor din comunitățile rrome. Multe dintre acestea se confruntă în perioada de iarnă cu lipsa lemnelor pentru încălzirea locuințelor, a hainelor adecvate sau alimentației corespunzătoare. Vizitând aceste familii, la nivelul Biroului de Catehizare a rromilor căutăm să identificăm modalități concrete de sprijinire a persoanelor care se confruntă cu boala sau să le asigurăm parte din cele necesare în perioada de iarnă, a precizat părintele Nicolae Dorin Buda.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1190, Ultimul acces: 2024-06-14 14:58:05