Hramul Facultatii de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Hramul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca

[2017-01-20]
de Andrei Pau

Profesorii și studenții Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca îi vor sărbători în data de 31 ianuarie 2017, pe Sfinții Trei Ierarhi, ocrotitorii învățământului teologic. Manifestările vor debuta joi, 26 ianuarie 2017, cu o seară cultural artistică ce va avea loc în Aula Facultății, notează site-ul Radio Renașterea.
În cadrul evenimentului vor avea loc recitaluri de poezie, proză și muzică populară. Invitații evenimentului vor fi: Dorel Vișan, profesorul Gelu Furdui, interpreta de muzică populară Mariana Morcan și Grupul instrumental Cununa Transilvană, al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj.
Evenimentele culturale vor continua și în ziua de 27 ianuarie cu o seară patristică, organizată la sediul Facultății și coordonată de părintele Adrian Podaru. Sărbătoarea va culmina în data de 30 ianuarie 2017, în ziua de pomenire a Sfinților Trei Ierarhi, cu oficierea Sfintei Liturghii Arhierești la Catedrala Mitropolitană din centrul Clujului.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1215, Ultimul acces: 2024-06-15 06:15:06