Ramnicu Valcea. IPS Varsanufie a prezidat lucrarile Adunarii Eparhiale - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Râmnicu Vâlcea. IPS Varsanufie a prezidat lucrările Adunării Eparhiale

[2017-01-21]
de Andrei Pau

Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a prezidat joi, 19 ianuarie 2017, lucrările Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Râmnicului. Evenimentul a avut loc la Centrul Cultural Sfântul Ierarh Calinic, notează site-ul oficial al Eparhiei.
Adunarea Eparhială a reunit reprezentanți ai clerului și laicatului Arhiepiscopiei Râmnicului, care au examinat și aprobat activitățile întreprinse în anul 2016, la toate sectoarele Centrului Eparhial: administrativ-bisericesc, cultural și comunicații media, învățământ și activități cu tineretul, economic, monumente și construcții bisericești, juridic, patrimoniu, social-filantropic și misionar..
După analiza activităților tuturor sectoarelor, în a doua parte a ședinței, s-au făcut propuneri referitoare la îmbunătățirea activităților pe care sectoarele Arhiepiscopiei Râmnicului le vor desfășura în cursul anului curent.
Evenimentul anului 2016 în Arhiepiscopia Râmnicului a fost sfințirea Mănăstirii Antim din Râmnicu-Vâlcea și proclamarea canonizării Sfinților Cuvioși Neofit și Meletie de la Mănăstirea Stânișoara și a Sfinților Cuvioși Daniil și Misail de la Mănăstirea Turnu.
În anul 2016, în Arhiepiscopia Râmnicului au beneficiat de ajutoare materiale în valoare totală de 283.075,56 lei, un număr de 9.099 persoane.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1224, Ultimul acces: 2024-06-24 08:09:31