Piesa de teatru crestin „Brancoveanu, Ivireanu, iubire de Biserica si neam“ la Ploiesti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Piesa de teatru creștin „Brâncoveanu, Ivireanu, iubire de Biserică și neam“ la Ploiești

[2017-01-22]
de Andrei Pau

Sala Europa a Palatului Administrativ din Ploiești a fost sâmbătă, 21 ianuarie 2017, gazda spectacolului intitulat Brâncoveanu, Ivireanu, iubire de Biserica și neam, ne-a precizat reporterul Trinitas tv Marius Gheorghe.
Spectacolul a fost organizat de Protoieria Ploiești Sud și Protoieria Ploiești Nord. Evenimentul a avut loc cu sprijinul Consiliului Județean Prahova prin centrul de cultură al Primăriei Ploiești și a Casei de Cultură I. L. Caragiale.
Spectacolul este narat de Maria Brâncoveanu, aflată în ultima parte a vieții la Mănăstirea Surpatele. Această relatează momentele principale ale martiriului soțului și copiilor ei.
Din distribuția spectacolului au făcut parte actorii: Ana Calciu, Damian Oancea, Magda Catone, Mihai Coadă, Ovidiu Cuncea, Tiberiu Păun, Bogdan Iacob, Dana Rusu, Alexandru Ionescu, cu participarea extraordinară a lui Constantin Codrescu.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1358, Ultimul acces: 2024-06-10 09:19:56