Olt | Credinciosii parohiei din Studinita au primit vizita ierarhului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Olt | Credincioșii parohiei din Studinița au primit vizita ierarhului

[2017-01-18]
de Sorin Ionițe

Preasfințitul Părinte Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanaților, a oficiat duminică, 15 ianuarie 2017, Sfânta Liturghie în biserica Sfântul Ioan Botezătorul din parohia Studinița, județul Olt, notează site-ul oficial al eparhiei.
În cuvântul rostit, Părintele Episcop a vorbit despre îmbinarea credinței cu săvârșirea faptelor bune în procesul de mântuire.
Mesajul evangheliei de astăzi este acesta: treceți peste credință! Săriți zăgazurile credinței, pentru că este insuficientă! Haideți să intrăm în comuniune cu Dumnezeu! Să facem și fapte vrednice de mântuire, pentru că numai dragostea și comuniunea cu El ne va aduce mântuire sufletelor noastre. Spre această credință, desăvârșită prin fapte, în iubire și comuniune cu Dumnezeu și cu aproapele nostru să tindem cu toții, dacă vrem să fim precum acel lepros care și-a dobândit și mântuirea sufletului. Altfel riscăm să rămânem ca aceia care s-au ales doar cu vindecarea trupească, a subliniat ierarhul.
La final, credincioșii prezenți au primit binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sebastian.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 2135, Ultimul acces: 2024-06-07 04:41:46