Campania „Craciunul continua”. Prima actiune din 2017 s-a desfasurat in localitatile brasovene Cristian si 1 Mai - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Campania „Crăciunul continuă”. Prima acțiune din 2017 s-a desfășurat în localitățile brașovene Cristian și 1 Mai

[2017-01-18]
de Iulian Dumitrascu

Peste 180 persoane, familii cu mulți copii, au beneficiat sâmbătă, 14 ianuarie 2017, de darurile oferite de voluntarii Asociației Sfânta Maria din comuna Cristian, județul Brasov, informează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.
Aceasta a fost prima acțiune din cadrul Campaniei Crăciunul continuă prin care se încearcă sensibilizarea publicului spre nevoile celor care după sărbători sunt foarte repede uitați.
Debutul campaniei a coincis cu botezul unui băiețel de 14 ani părăsit de mămică de la doi ani și crescut cu greutate doar de tatăl său la periferia localității Cristian. Pentru că nu a mers nicio zi la școală, va fi sprijinit să se înscrie în programul A doua șansă și va integrat în toate activitățile Asociației și ale comunității.
Cei 155 bolnavi ai Secției de Psihiatrie Cronici din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie din localitatea 1 Mai, județul Brașov, au primit cutii cu dulciuri, alimente și haine.
Tot sâmbătă au fost vizitate cinci familii cu mulți copii din aceeași localitate. Acestea au primit cutii cu haine, pături, jucării și alimente trimise de mai mulți donatori din țară și străinătate.
Campania se va derula pe tot parcursul lunii ianuarie, perioadă în care vor fi ajutați sute de copii și adulți din mai multe localități din zona Brașovului.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1272, Ultimul acces: 2024-06-14 09:02:11