Mitropolitul Banatului | Binecuvantare arhiereasca pentru credinciosii Parohiei Timisoara-Zona Soarelui - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Mitropolitul Banatului | Binecuvântare arhierească pentru credincioșii Parohiei Timișoara-Zona Soarelui

[2017-01-16]
de Andrei Pau

Credincioșii Parohiei Timișoara-Zona Soarelui au primit duminică, 15 ianuarie 2017, vizita Înaltpreasfințitului Părinte Ioan, Mitropolitul Banatului. Înaltpreasfinția Sa a fost întâmpinat de diaconii și preoții slujitori ai parohiei, împreună cu numeroșii credincioși prezenți la slujbă, notează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Timișoarei.
În continuare, Mitropolitul Banatului a participat în Biserica Sfântul Ierarh Nicolae la Sfânta Liturghie. La final, ierarhul a rostit credincioșilor prezenți un cuvânt de învățătură în care a evidențiat faptul că Evanghelistul Luca a dorit să consemneze pentru noi această vindecare minunată pentru că el știa că această boală a leprei nu avea leac, neexistând niciun medic care să o vindece. El știa cât de grea este suferința omului cu lepră.
***
Biserica Sfântul Ierarh Nicolae a fost construită cu binecuvântarea Mitropolitul Nicolae Corneanu, între anii 2001-2005. La data de 11 ianuarie 2009, Preasfințitul Părinte Paisie Lugojanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timișoarei, a fost oficiată slujba de sfințire a locașului de cult.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1174, Ultimul acces: 2024-06-13 00:42:12