Luceafarul poeziei romanesti elogiat la Centrul de zi „Sfanta Sofia” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Luceafărul poeziei românești elogiat la Centrul de zi „Sfânta Sofia”

[2017-01-16]
de Andrei Pau

Centrul de zi Sfânta Sofia a organizat luni, 16 ianuarie 2017, un simpozion dedicat poetului național Mihai Eminescu, informează Radio Trinitas.
La manifestarea intitulată Eminescu, un prinț al poeziei au participat copii de la centrul Sfânta Sofia al Arhiepiscopiei Bucureștilor. Evenimentul cultural a cuprins evocări, versuri și cântece din tezaurul eminescian.
Potrivit profesoarei Viorica Provian, voluntar în cadrul centrului de zi pentru copii Sfânta Sofia, acțiunea desfășurată a avut ca scop aducerea unui omagiu poetului Mihai Eminescu.
Simpozionul desfășurat la Centrul de zi Sofia este un dar pe care noi îl facem celui care reprezintă omul deplin al culturii noastre, poetului Mihai Eminescu. Acesta este un reper pentru literatura și cultura românească, a spus Viorica Provian
De serviciile centrului de zi Sfânta Sofia beneficiază în prezent 35 de copii cu vârste între 6 și 14 ani, proveniți din familii cu posibilități materiale reduse.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1284, Ultimul acces: 2024-06-12 01:38:21