Hrana pentru persoanele fara adapost, oferita de Protoieria Sector 6 Capitala - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Hrană pentru persoanele fără adăpost, oferită de Protoieria Sector 6 Capitală

[2017-01-14]
de Iulian Dumitrascu

În baza parteneriatului pe care îl menține cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, Protoieria Sector 6 Capitală oferă zilnic 25 porții de mâncare persoanelor fără adăpost care locuiesc în adăposturile de noapte ale Primăriei Sector 6. De asemenea, le-au fost dăruite și articole vestimentare, precum și ceai. Hrană primesc și persoanele care îndepărtează zăpada de pe raza Sectorului 6, informează Ziarul Lumina.
Nădăjduim, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, ca, în această perioadă cu temperaturi foarte scăzute, să venim în sprijinul oamenilor și să fim alături de cei aflați în suferință și nevoi. De aceea, Protoieria Sector 6 Capitală oferă, de la începutul perioadei de frig, câte 25 de porții de hrană caldă persoanelor fără casă, găzduite în adăpostul de noapte creat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 de pe strada Mănăstirea Văratec din Capitală. De asemenea, începând din data de 13 ianuarie până la terminarea sezonului rece, oferim câte o masă caldă pentru 250 de muncitori din cadrul Administrației Domeniului Public, care lucrează în condiții dificile pentru curățarea trotuarelor. Masa este oferită de cantina „Barnabas” a Protoieriei Sector 6 Capitală, prin Asociația „Diaconia”, cu sprijinul preoților și credincioșilor din sectorul 6, a declarat Pr. Protopop Costel Burlacu.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1243, Ultimul acces: 2024-06-17 00:39:14