Rugaciune la Catedrala din Urziceni in noaptea dintre ani - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Rugăciune la Catedrala din Urziceni în noaptea dintre ani

[2017-01-02]
de Iulian Dumitrascu

Numeroși credincioși au ales să petreacă intrarea în noul an alături de păstorii lor sufletești în Catedrala Municipiului Urziceni și au participat la momentul de rugăciune. Părintele paroh Bogdan-Ionuț Stancu, împreună cu Diac. Marian Petre, au săvârșit slujba în noaptea dintre ani.
La final, părintele paroh a amintit celor prezenți principalele evenimente ce au avut loc în parohie în anul ce a trecut, mulțumind totodată tuturor celor care s-au implicat și au sprijinit realizarea acestora.
De asemenea, a anunțat importanța anului 2017 pentru credincioșii din Urziceni care vor celebra 15 ani de la sfințirea Catedralei, în data de 21 mai, de hramul bisericii, Sfinții Împărați Constantin și Elena. Astfel, pe parcursul anului, vor avea loc ample manifestări religioase care au drept scop evidențierea însemnătății acestui eveniment.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 4791, Ultimul acces: 2022-09-27 13:17:44