Te-Deum in catedrala mitropolitana, in noaptea dintre ani - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Te-Deum în catedrala mitropolitană, în noaptea dintre ani

[2015-01-02]
Sute de credincioși clujeni au ales să pășească în anul 2015, în rugăciune. La miezul nopții au participat la Catedrala Mitropolitană din centrul orașului, la slujba de Te-Deum, săvârșită de Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, IPS Andrei, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, informează radiorenasterea.ro.
În cuvântul rostit la final, ierarhul a arătat cum ar trebui să fie petrecută noaptea dintre ani, Revelionul, și anume în rugăciune și meditație. De asemenea, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei le-a urat tuturor sănătate și să aibă realizări spirituale și materiale în noul an.
”Chiar daca la Anul Nou ne încearcă și nostalgia gândindu-ne că pe caierul vieții noastre s-a mai adăugat un an, privind lucrurile doar omenește, se umple sufletul de nostalgie. Dacă trăim însă după Evanghelia lui Hristos avem perspectiva vieții celei frumoase din Noul Ierusalim. Iubiți frați și surori, vă doresc sănătate, spor în toate, o viață spirituală aleasă și, dacă Dumnezeu îngăduie, chiar și pe tărâm material, să ne fie mai bine în anul care vine”, a spus Înaltpreasfinția Sa

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 4225, Ultimul acces: 2023-01-28 17:46:06