Intercer va doreste un an nou binecuvantat in 2015! - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Intercer va doreste un an nou binecuvantat in 2015!

[2015-01-01]
Dragi prieteni,

La sfarsit de an 2014 si inceput de an nou 2015, va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi si speram ca materialele de la Intercer au adus lumina in casele dvs.

Multumim lui Dumnezeu, Cel care a fost alaturi de fiecare dintre noi si la bine si la greu. Ne gandim la cei care au trecut si trec prin situatii dificile, la cei care au pierdut pe cineva drag, cat si la cei care s-au bucurat de noi realizari si au avut parte de zile frumoase.

Va dorim un nou cu binecuvantari de Sus, de la Tatal luminilor (Iacov 1:17)! Sa pornim increzatori, avandu-L pe Dumnezeu alaturi.

"Domnul este lumina și mântuirea mea: de cine să mă tem? Domnul este sprijinitorul vieții mele: de cine să-mi fie frică?" (Psalm 27:7)

'Isus le-a vorbit din nou, și a zis: "Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine, nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieții."' (Ioan 8:12)

Multa sanatate, bucurii si impliniri!

Vizitati "Intercer TV" pentru a urmari cateva dintre programele recente din diferite biserici Adventiste romanesti.

http://tv2.intercer.net/

Echipa Intercer

________________________________________

Mesaj trimis de Intercer, http://tv2.intercer.net

Sursa: www.Intercer.net


Contor Accesări: 4780, Ultimul acces: 2023-09-22 09:49:18