Dar cu drag de martisor, campanie umanitara derulata de Fundatia Cuvantul care zideste a Mitropoliei Olteniei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Dar cu drag de mărțișor, campanie umanitară derulată de Fundația Cuvântul care zidește a Mitropoliei Olteniei

[2013-02-28]
Fundația „Cuvântul care zidește” a Mitropoliei Olteniei, derulează începând de astăzi, 28 februarie și până pe 30 martie, campania umanitar㠄Dar cu drag de mărțișor”, după cum ne-a precizat Gabriela Popescu de la Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Craiovei.
În cadrul acțiunii, realizate în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj, elevi ai unităților de învățământ primar, gimnazial și liceal din municipiul Craiova, vor realiza diverse obiecte din lut, mărțișoare, medalioane, brățări, care vor fi comercializate. Fondurile astfel obținute vor fi folosite pentru a fi ajutat un copil diagnosticat cu sindrom Down precum și o familie nevoiașă cu cinci copii minori, care au rezultate deosebite la învățătură. Campania a debutat în Piața „Mihai Viteazul”, acolo unde reprezentanți ai Fundației „Cuvântul care zidește” au expus astăzi mărțișoare din lut, realizate de voluntari, acțiunea urmând să continue și în cursul zilei de mâine, 1 martie. Din data de 2 martie, aceste mărțișoare pot fi achiziționate de la sediul Fundației, din str. Mitropolit Firmilian, nr. 3.
„O parte din suma adunată în această campanie va fi folosită într-o altă campanie derulată în parteneriat cu Școala Gimnazială Nicolae Romanescu, „De la copii pentru copii”, prin care, un grup de elevi voluntari, sub îndrumarea domnului profesor Cătălin Ostroveanu, vor picta saloanele Secției de Chirurgie Pediatrică a Spitalului Județean de Urgență din Craiova”, a precizat Cristina Stamatoiu, director executiv al Fundației „Cuvântul care zidește”.
Campania „Dar cu drag de mărțișor” se va încncheia cu un spectacol care va avea loc în sala de festivități a Inspectoratului Școlar Județean Dolj.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 842, Ultimul acces: 2024-06-15 09:53:12