Cerc pastoral-misionar in parohia Odvos - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Cerc pastoral-misionar în parohia Odvoș

[2013-02-26]
Duminică, 24 februarie 2013, în biserica parohială ,,Bunavestire” (construită între anii 1868-1870), din parohia Odvoș, Protopopiatul Lipova, a avut loc cea de a doua consfătuire din acest an a Cercului misionar-pastoral preoțesc Radna, coordonat, din încredințarea Înalt Preasfințitului Arhiepiscop Timotei de către Preacucernicul Preot Ioan Jidoi. În debutul consfătuirii un sobor preoțesc a oficiat slujba Vecerniei, la care au participat și credincioșii din Parohie, după cum aflăm de pe site-ul episcopiaaradului.ro.
Preotul paroh Cosmin Corâci a susținut tema ,,Biserica în timpul lui Constantin cel Mare”, evidențiind aspecte istorice din timpul marelui împărat. După expunerea temei au fost abordate probleme cu caracter liturgic, între care cele legate de importanța slujirii în sobor.
A doua parte a întâlnirii s-a desfășurat la casa parohială, unde preoții Cercului misionar Radna au discutat probleme misionar-pastorale. Întâlnirea s-a încheiat cu o agapă frățească.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 934, Ultimul acces: 2024-07-13 01:14:52