Jean-Louis Ska: Vechiul Testament, pe intelesul tuturor - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Jean-Louis Ska: Vechiul Testament, pe înțelesul tuturor

[2013-01-25]
Editura Serafica, din Roman, anunță apariția cărții "Vechiul Testament, pe înțelesul tuturor", scrisă de celebrul biblist și profesor Jean-Louis Ska, în traducerea pr. asist. univ. Cristian Clopoțel, de la Institutul Teologic Romano-Catolic Franciscan din Roman.
Structurată în șapte capitole, autorul face o incursiune în Vechiul Testament și-i pune următoarele întrebări: Cine a scris Cărțile Bibliei? Ce este Vechiul Testament, Cine le-a ales și după ce criterii? De ce unele cărți au fost excluse? În ce ordine cronologică au fost compuse. Așa cum reiese și din titlu, cartea se adresează tuturor celor care doresc să se apropie pentru prima dată de acest univers biblic misterios și fascinant deopotrivă.
Cartea se poate achiziționa de la Editura "Serafica", la prețul de 12 lei. Are 156 de pagini și formatul este de 14x20cm. (conform informațiilor publicate de pr. lect. univ. dr. Damian Pătrașcu pe Ercis.ro)
(Sursa: ERCIS.ro)
Imagini:

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1541, Ultimul acces: 2024-04-14 00:50:27