Bisericile deschise miercuri seara pentru Spovada - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Bisericile deschise miercuri seara pentru Spovadă

[2012-02-27]
O inițiativă pastorală din capitala SUA dorește să îi încurajeze în Post pe catolici să experimenteze iubirea și milostivirea lui Dumnezeu prin Sacramentul Reconcilierii. "Postul este un timp de vindecare", a declarat Cardinalul Donald W. Wuerl de Washington, DC, anunțând că Arhidieceza sa ia din nou parte la campania cunoscută cu titlul "Lumina este aprinsă pentru tine". Astfel, toate bisericile din Arhidieceza de Washington, dar și din Dieceza de Arlington, vor fi deschise pentru spovadă și rugăciune în fiecare miercuri seara, între 6.30 și 8.00.
Într-un clip postat pe internet, Cardinalul Wuerl vorbește despre campanie ca despre o ocazie pentru credincioși să își aprofundeze relația cu Cristos, unindu-se cu iubirea Sa milostivă, care "ne absolvă de păcate". I-a invitat pe toți catolicii, în special pe cei îndepărtați de Biserică sau de Sacramentul Spovezii, să experimenteze "o înnoire spirituală prin darul spovezii". Campania a devenit deja tradițională în Arhidieceza de Washington, pornind prima oară desfășurându-se în 2007. Și alte Dieceze din SUA și Canada au început să o adopte. Situl inițiativei, TheLightIsOn.org, oferă resurse, inclusiv un ghid pentru spovadă, pentru examinarea conștiinței și întrebări frecvente despre Sacrament.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 923, Ultimul acces: 2024-06-24 04:58:11