Vizita Preasfintiei Sale Claudiu la Bucuresti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Vizita Preasfinției Sale Claudiu la București

[2012-02-01]
Capela provizorie de la parterul noului Centru Vicarial Greco-Catolic din strada Polonă 50 s-a dovedit neîncăpătoare pentru mulțimea de credincioși care au venit să participe la Liturghia arhierească celebrată de Preasfințitul Claudiu, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei majore de la Blaj, duminică, 29 ianuarie, informează situl VicariatBucuresti.wordpress.com.
În cuvântul de învățătură, Preasfinția Sa Claudiu a evocat rolul speranței creștine în așteptarea Împărăției lui Dumnezeu și a mărturiei creștine de zi cu zi, apoi a amintit de importanța evoluției convertirii interioare, făcând o paralelă între evangheliile duminicilor trecute și cea care dezvăluie taina credinței femeii din ținutul Canaanului. Cu această ocazie au fost prezenți Ministrul Secretar de Stat pentru culte, dr. Adrian Lemeni - care a participat și la Sfânta Liturghie, Preasfințitul Cornel Damian, Episcop auxiliar al Arhiepiscopiei de București, Mons. Baudouin Biajila Muankembe, Secretarul Nunțiaturii Apostolice, și mai mulți prieteni ai Bisericii Greco-Catolice din lumea diplomatică.
După Liturghie, la invitația PS Mihai, PS Claudiu a sfințit spațiul recent amenajat al noului sediu administrativ al Vicariatului de București (biroul Episcopului Vicar, secretariatul, sala de consiliu).
(Sursa: vedeți aici)
Imagini:

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1356, Ultimul acces: 2024-05-17 11:50:30