Sinaxa staretilor si staretelor din Arhiepiscopia Argesului si Muscelului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Sinaxa stareților și starețelor din Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului

[2012-01-18]
În Paraclisul episcopal „Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica” din Curtea de Argeș a avut loc astăzi, 18 ianuarie 2012, sinaxa stareților și starețelor din Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, informează TRINITAS TV. Lucrările au fost prezidate de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Calinic, chiriarhul locului.
'S-a luat act de realizările pe care le-au prezentat stareții și starețele mănăstirii din această eparhie și s-a analizat proiectele pentru anul 2012. De asemenea, s-au analizat și s-au prelucrat toate dispozițiile și hotărârile Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în legătură cu activitățile duhovnicești, administrative, filantropice și financiar-contabile', a spus Înaltpreasfințitul Părinte Calinic.
În cadrul ședinței au fost analizate și aspecte legate de situația actuală a personalului monahal, dar și despre lucrările care se vor executa la monumentele istorice din cuprinsul Eparhiei.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1360, Ultimul acces: 2024-05-18 07:16:37