Hramul bisericii de la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie din Iasi - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Hramul bisericii de la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie din Iași

[2012-01-18]
Biserica „Sfinții Atanasie și Chiril” de la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie din Iași și-a sărbătorit astăzi, 18 ianuarie 2012, ocrotitorii. Sărbătoarea a fost una specială pentru că a coincis și cu cea de-a XI-a ediție a „Zilei pneumologului ieșean”.
Mai multe informații despre acest eveniment a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Dumitru Păduraru, preot misionar de caritate la Biserica „Sfinții Atanasie și Chiril” din Iași: 'După Sfânta Liturghie, în Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie se organizează o manifestare pe care noi o numim Ziua pneumologului ieșean. Se săvârșește o slujbă deosebită pentru cei care au lucrat în spital, ne amintim de cei care nu mai sunt între noi, dar se face și o slujbă de binecuvântare pentru care astăzi sunt la pensie, care cuprinde și personalul medical și administrativ al spitalului, precum și toți bolnavii din spital. Cu atât mai mult în acest an am ținut să organizăm acest eveniment, pentru că așa cum știm anul 2012 a fost declarat de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, Anul Sfântului Maslu și al îngrijirii bolnavilor'.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 6591, Ultimul acces: 2024-05-18 07:09:09