Desemnarea firmei care va incepe constructia Catedralei din Madrid - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Desemnarea firmei care va începe construcția Catedralei din Madrid

[2012-01-18]
Comisia de evaluare pentru desemnarea firmei care va efectua prima etapă a Catedralei ortodoxe române din Madrid s-a reunit marți, 17 ianuarie, la Biserica 'Preasfânta Fecioară Maria'. După cum informează Ziarul Lumina, în urma ședinței s-a decis ca prima etapă de construcție a bisericii să fie executată de firma CABBSA, selecția făcându-se pe criteriile: cea mai avantajoasă ofertă din punct de vedere tehnico-economic și experiență în domeniu.
Toate ofertele au fost atent analizate de membrii comisiei, Preasfințitul Părinte Timotei, Episcopul ortodox român al Spaniei și Portugaliei, consilierul economic al episcopiei, părintele Ciprian Fărcaș, arhitectul Fernando Boga, preotul paroh Teofil Moldovan și o parte dintre consilierii parohiali din Madrid. Firma va avea ca sarcină ridicarea pereților mulați și excavarea, urmând a fi executate săpături de până la 8,2 metri. Lucrările vor fi demarate în cursul lunii februarie. Această primă etapă a ridicării pereților mulați se estimează a fi terminată în aproximativ două luni.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1423, Ultimul acces: 2024-05-18 01:53:36