Tabara de iarna „Floare de Colt”, la Durau - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Tabăra de iarn㠄Floare de Colț”, la Durău

[2011-01-18]
Biroul de tabere al Arhiepiscopiei Iașilor organizează la Durău, între 29 ianuarie - 4 februarie, perioadă în care elevii se află în vacanța intersemestrială, Tabăra de iarn㠄Floare de colț”, informează TRINITAS TV. La această tabără, care se desfășoară cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Teofan, se pot înscrie copii din toate regiunile țării, cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani. Înscrierile se pot face până la data de 27 ianuarie, inclusiv, iar dacă cererea este mare se vor suplimenta locurile.
În tabăra de la Durău copiii vor urma cursuri de schi cu un instructor profesionist, vor participa la ateliere tematice, la diverse jocuri de socializare și vor lua parte la Sfânta Liturghie și la explicarea acesteia.
Biroul de tabere al Arhiepiscopiei Iașilor din Mitropolia Moldovei și Bucovinei a fost înființat la 1 ianuarie 2010, cu scopul de a crea un mediu în care copiii să se simtă puși în valoare și unde să aibă posibilitatea de a se cunoaște pe sine și pe ceilalți.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1331, Ultimul acces: 2024-06-15 12:12:24