Inaltpreasfintitul Parinte Mitropolit Bartolomeu, la Clinica „AKH” din Viena - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Bartolomeu, la Clinica „AKH” din Viena

[2011-01-17]
Starea de sănătate a Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Bartolomeu este stabilă. Mitropolitul Clujului, Albei, Crișanei și Maramureșului se află de vineri seară la Clinica „AKH” din Viena, pentru un consult medical de specialitate, informează TRINITAS TV.
„Starea de sănătate a Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Bartolomeu al Clujului este stabilă. Așa cum se cunoaște el este internat de vineri noaptea într-o clinică din Viena. Aceasta întrucât echipa de medici clujeni care l-au avut sub supraveghere în ultimele două săptămâni au considerat că în România nu există aparatură specializată astfel încât să fie posibil un tratament sau o posibilă deocamdată ipotetică intervenție chirurgicală. Înaltpreasfinția Sa este bine și la Viena, în cursul zilelor de sâmbătă și de luni s-au făcut mai multe expertize, în special în ceea ce privește cordul. Cel puțin în faza actuală dânsul este și într-un tratament în special pentru eliminarea unei pneumonii. Nu se cunoaște deocamdată nici un element cert cu privire la vreo posibilă intervenție pe cord și acest lucru urmează să fie stabilit zilele viitoare în urma expertizelor cardiace și în general analizelor medicale făcute acolo”, a declarat Pr. Ștefan Iloaie, Consilier cultural în cadrul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului.
Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Bartolomeu va împlini pe 18 martie venerabila vârstă de 90 de ani.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1314, Ultimul acces: 2024-06-14 07:42:02