Pelerinaj de Pasti la Locurile Sfinte - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Pelerinaj de Paști la Locurile Sfinte

[2011-01-14]
Centrul de pelerinaj Sfântul Apostol Pavel și Agenția Basilica Travel, ale Patriarhiei Române, organizează în perioada 21 – 28 aprilie, un pelerinaj de Paști la Locurile Sfinte, informează TRINITAS TV.
Cel mai important moment al pelerinajului îl reprezintă participarea, în ziua de 23 aprilie, la slujba de la Sfântul Mormânt, în timpul căreia coboară Sfânta Lumină.
Din itinerariu mai fac parte parcurgerea Drumului Crucii, cu intrare în Cetatea Ierusalimului prin Poarta „Sfântul Ștefan” și pelerinajul pe „Via Dolorosa”, până la Sfântul Mormânt. Credincioșii vor vizita și Muntele Măslinilor, Zidul Plângerii, Nazaretul, orașul Capernaum și Cana Galileii.
Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D și Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3.
Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă Basilica

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1462, Ultimul acces: 2024-06-24 02:45:47