Poetul national Mihai Eminescu comemorat in Parohia Vorona – Centru din Protopopiatul Botosani - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Poetul național Mihai Eminescu comemorat în Parohia Vorona – Centru din Protopopiatul Botoșani

[2011-01-14]
Poetul Mihai Eminescu, de la a cărui naștere se împlinesc sâmbătă, 15 ianuarie, 161 de ani, va fi comemorat încă de mâine, 14 ianuarie, în Parohia Vorona - Centru, din Protopopiatul Botoșani. La Așezământul social-filantropic „Sfântul Nicolae” al parohiei va avea loc, de la ora 14:00, o slujbă de pomenire pentru poet și pentru familia sa. Va urma o șezătoare culturală în cadrul căreia vor fi prezentate poezii din opera lui Mihai Eminescu și un program de cântece folclorice.
Mai multe informații cu privire la acest eveniment a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Cristian Ștefan, parohul Bisericii „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Vorona: „La zilele Mihai Eminescu vor participa poeți, profesori și copii de la Grupul Școlar ‘Ștefan cel Mare și Sfânt’ din Vorona”.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1480, Ultimul acces: 2024-06-14 06:07:35