La pasapoarte "parinte 1" si "parinte 2" - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

La pașapoarte "părinte 1" și "părinte 2"

[2011-01-13]
Brenda Sprague, de la serviciul pașapoarte, afirmă că schimbarea nu este motivată de așa numita "corectitudine politică", ci pentru adaptarea la "schimbările din științele medicale și tehnologiile reproductive". Pentru Tony Perkins, președintele grupării creștine FRC (Family Research Council), este însă vorba în mod fățiș de o promovare a homosexualilor. "Este clar o mișcare ce caută să înainteze cauza 'căsătoriilor' între persoane de același sex și a părinților homosexuali, violând spiritul dacă nu și litera Actului de Apărare a Căsătoriei", a declarat Perkins pentru Fox News Radio.
Un grup homosexual ce a susținut această schimbare în cererile de pașaport de ani de zile a aplaudat imediat decizia. "Schimbarea termenilor de mamă și tată cu expresia mai generică 'părinți' permite diferitelor tipuri de familii să poată să meargă și să ceară un pașaport pentru copiii lor fără să se simtă ca și cum guvernul nu le-ar recunoaște familia", a spus Jennifer Chrisler, director executiv al FEC (Family Equality Council), pentru Fox News. "Guvernul nostru trebuie să recunoască faptul că structura familiei este în schimbare", a adăugat ea.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1444, Ultimul acces: 2024-06-12 23:46:50