Voluntariat la centrele sociale din Caransebes - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Voluntariat la centrele sociale din Caransebeș

[2010-02-01]

În cadrul Complexului de Servicii sociale "Sfântul Vasile cel Mare" din Caransebeș, anul 2010 a debutat cu bucuria de a-i avea în mijlocul nostru pe tinerii voluntari de la liceele „C.D. Loga” și „Traian Doda”, din Caransebeș, sub îndrumarea domnului profesor Rada Petru (profesor de matematică-fizică și informatică), care au dat o mână de ajutor beneficiarilor Centrului de Zi, în realizarea unor activități cu scop educativ-creativ.
De la tinerii voluntari, copiii au învățat să lucreze în grup, să facă picturi și desene după noile tehnici, să-și pună imaginația pe prim plan pentru a obține cele mai bune lucrări. Unde au întâmpinat dificultăți, aceștia au fost sprijiniți cu multă răbdare și dragoste, asistând astfel la începutul consolidării unei prietenii între beneficiarii centrului și voluntari.
Dorim ca pe viitor acțiunile de voluntariat să devină o tradiție și un mod de lucru pentru ajutorarea celor aflați în dificultate și invităm pe toți cei interesați de a-și oferi sprijinul să apeleze la serviciu social-misionar al Episcopiei Caransebeșului, sub patronajul căreia funcționează acest centru social, pentru a identifica modalitățile de implicare a fiecărui voluntar în activitățile sociale ce se desfășoară.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1334, Ultimul acces: 2024-05-20 09:59:55