Pelerinaj pe urmele martirilor neamului romanesc - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Pelerinaj pe urmele martirilor neamului românesc

[2010-02-01]

Centrul de Pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” al Patriarhiei Române organizează în perioada, 26-28 februarie, un pelerinaj, ne informează TV TRINITAS. Pelerinajul are ca punct de reper vizitarea unuia dintre locurile de martiraj ale neamului românesc, Aiudul. În cadrul pelerinajului intitulat „Rugăciune la martirii neamului românesc”, credincioșii vor vizita în prima zi Mănăstirea Cozia din județul Vâlcea, Catedrala Arhiepiscopală din Alba Iulia și Mănăstirea Râmeț, județul Alba, unde se va face cazarea.
A doua zi, 27 februarie, se va vizita Schitul Înălțarea Sfintei Cruci din Aiud – Râpa Robilor, Catedrala Ortodoxă din Aiud, dar și Mănăstirea Brâncoveanu - Sâmbăta de Sus.
Duminică, 28 februarie, după participarea la Sfânta Liturghie oficiată la Mănăstirea Brîncoveanu, se va vizita și Mănăstirea Cheia din județul Prahova.
Mai multe informații despre pelerinajele organizate de Centrul de Pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” se pot obține atât de pe site-ul www.pelerinaj.ro, cât și de la sediile din București, aflate în Calea Victoriei, nr 45 și în Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1264, Ultimul acces: 2024-05-21 04:42:01