Sedinte ordinare ale Consiliului eparhial si Adunarii eparhiale in Episcopiei Oradiei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Ședințe ordinare ale Consiliului eparhial și Adunării eparhiale în Episcopiei Oradiei

[2010-01-13]

În ziua de sâmbătă, 16 ianuarie 2010, de la ora 11, la Centrul Eparhial al Episcopiei Oradiei, va avea loc ședința Adunării eparhiale a Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei, în sesiune ordinară. Întâlnirea va fi precedată, în ziua de joi, 14 ianuarie 2010, de ședința Consiliului eparhial al Episcopiei Oradiei.
Astfel, sâmbătă, de la ora 9, în prezența Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, se va săvârși, în Paraclisul Episcopal „Sfinții Ierarhi Ilie Iorest și Sava Brancovici, Mitropoliții Transilvaniei”, de la Reședința Chiriarhală, Sfânta Liturghie, urmată de slujba de Te-Deum îndătinată. Apoi, vor începe lucrările Adunării eparhiale, prezidată de către Preasfințitul Părinte Sofronie, ce are pe ordinea de zi prezentarea dării de seamă a activității pastorale a clerului și a vieții religioase a credincioșilor din Eparhie din anul 2009 și aprobarea proiectelor de hotărâri înaintate de către Onoratul Consiliu eparhial, pentru o bună desfășurare a activităților Eparhiei, informează Biroul de Presă al Episcopiei Oradiei

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1302, Ultimul acces: 2023-03-27 21:47:05