Simpozion dedicat „Zilei Mondiale a Tinerilor Ortodocsi”, la Biserica Galata din Iasi - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Simpozion dedicat „Zilei Mondiale a Tinerilor Ortodocși”, la Biserica Galata din Iași

[2009-01-31]
 Mâine, 1 februarie 2009, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” Galata din Iași va avea loc simpozionul cu tema „Necesitatea misionarismului tinerilor în lumea secularizată de azi”. Prin acest eveniment, care va începe la orele 17:30, va fi marcat㠄Ziua Mondială a Tinerilor Ortodocși”, aniversată în fiecare an la data de 2 februarie.
Sunt invitați profesorul univ. dr. Constantin Cucoș, de la Facultate de Psihologie și Științe ale Educației a Universității din Iași, și tineri din 12 parohii împreună cu preoții comunităților respective, printre care părintele Constantin Sturzu, consilier cultural al Arhiepiscopiei Iașilor, și părintele protoiereu Constantin Andrei. Vor cânta corul Parohiei Bărboi și corul bisericii care găzduiește întâlnirea tinerilor ortodocși ieșeni.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 979, Ultimul acces: 2024-04-20 08:47:10