Actiuni sociale pentru detinuti si nevazatori, organizate de Sectorul Social al Episcopiei Severinului si Strehaiei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Acțiuni sociale pentru deținuți și nevăzători, organizate de Sectorul Social al Episcopiei Severinului și Strehaiei

[2009-01-27]
 Sectorul Social al Episcopiei Severinului și Strehaiei a organizat ieri, 26 ianuarie 2009, o acțiune social-filantropică destinată penitenciarelor din Drobeta Turnu Severin si Vânjuleț. Reprezentanți ai acestui sector au mers ieri la capela penitenciarului din Drobeta Turnu Severin unde au împărțit deținuților 400 de exemplare din „Noul Testament cu psalmi” și volumul „Mai există speranță pentru mine?”. Aceleași cărți au fost trimise și persoanelor private de libertate din penitenciarul Vânjuleț.

Tot în Episcopia Severinului și Strehaiei, joi, 29 ianuarie 2009, reprezentanți ai Biroului de Asistență Socială al Centrului Eparhial vor dărui 20 de exemplare din ,,Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel”, în scrierea braille, persoanelor nevăzătoare din cadrul Asociației Nevăzătorilor Români - subfiliala Drobeta Turnu Severin.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1058, Ultimul acces: 2024-06-09 19:06:37