Intalnirea eparhiala a responsabililor de tineret - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Întâlnirea eparhială a responsabililor de tineret

[2009-01-27]
Sâmbătă, 24 ianuarie 2009, s-a desfășurat la Cluj-Napoca, în parohia "Sf. Iosif" din Cartierul Someșeni, prima întâlnire din 2009 a responsabililor de tineret din Eparhia de Cluj-Gherla, aflăm de pe Cluj.ASTRU.ro. La întâlnire a luat parte pr. Cristian Goia - responsabil eparhial cu pastorația tineretului, pr. Iuliu Bondaș - responsabil protopopiatul Rodna, pr. Sabin Brudașcă - responsabil protopopiatul Cluj I, pr. Alin Cândea - responsabil protopopiatul Beclean, pr. Edmund Dujardi - responsabil protopopiatul Gherla, pr. Daniel Mureșan - responsabil protopopiatul Someș, pr. Narcis Pop - responsabil protopopiatul Bistrița și pr. Ioan Puie - responsabil protopopiatul Ileanda. Totodată la această întâlnire au luat parte toți membrii Consiliului de Conducere ASTRU Cluj.
Programul a început cu celebrarea orei a III-a după care s-a discutat rolul responsabilului de tineret din protopopiatele Eparhiei de Cluj-Gherla. Pr. Anton Crișan - sincel cu preoții și persoanele consacrate - a luat parte parțial la discuție, după care a înmânat diplome "Sf. Apostoli Petru și Pavel" emise de Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică de Cluj-Gherla pentru responsabilii de tineret din protopopiate. După prânz s-a discutat despre planul pastoral pentru tineri în Eparhie în anul 2008-2009 și activitățile care se vor desfășura în acest an. Unul dintre punctele importante a fost prezentarea INTC 2009 (Întâlnirii Naționale a Tineretului Catolic) care se va desfășura anul acesta la Baia Mare.
(Sursa: vezi aici)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 527, Ultimul acces: 2020-07-04 11:10:52