Vizite pastorale in Protoieria Avrig din Arhiepiscopia Sibiului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Vizite pastorale în Protoieria Avrig din Arhiepiscopia Sibiului

[2009-01-19]
 Înalt Preasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolit al Ardealului, a vizitat trei parohii din cadrul Protoieriei Avrig al Arhiepiscopiei Sibiului. Desfășurate ieri, 18 ianuarie 2009, în Duminica a XXIX-a după Rusalii, vizitele au avut ca scop întărirea în credință, atât a preoților slujitori, cât și a credincioșilor din eparhie.
La primele ore ale dimineții, Înalt Preasfințitul Mitropolit Laurențiu s-a oprit în Parohia Tălmaciu II, unde a fost întâmpinat de credincioșii și parohul lor. După ce a vorbit cu membrii comunității, Preasfinția Sa a plecat către Parohia Turnu Roșu. Aici, ierarhul a ținut un cuvânt de folos celor adunați în sfântul locaș pentru slujbă. Înalt Preasfințitul Laurențiu a fost prezent, apoi, în biserica Parohiei Racovița, săvârșind Sfânta Liturghie și vorbind credincioșilor despre minunea vindecării celor zece leproși, redată în lectura evanghelică a duminicii.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 806, Ultimul acces: 2020-05-24 21:14:05