A treia editie a cursului de formare „Hristos impartasit copiilor”, in Arhiepiscopia Craiovei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

A treia ediție a cursului de formare „Hristos împărtășit copiilor”, în Arhiepiscopia Craiovei

[2009-01-15]
 Mitropolia Olteniei, în colaborare cu Fundația „Cuvântul care zidește” și Asociația World Vision Romania, a organizat a treia ediție a cursului de formare „Hristos împărtășit copiilor”, marți, 13 ianuarie 2009. Cursul s-a desfășurat în sala de festivități a Arhiepiscopiei Craiovei. Au participat 22 de preoți din cadrul eparhiei, care au aflat informații despre istoria proiectului, despre curriculum biblic ortodox și despre procesul de învățare, ca mod de transformare a vieții fiecărui elev la catehezele săptămânale. De asemenea, părintele inspector Claudiu Porneală, responsabil cu învățământul și catehizarea tinerilor din eparhie, a prezentat participanților principii de dezvoltare și strategii de implementare ale proiectului, precum și noțiuni despre bugetul care trebuie întocmit de fiecare preot, pentru buna organizare și desfășurare a întâlnirilor catehetice cu tinerii din parohii.
Cursurile de formare „Hristos împărtășit copiilor” se adresează preoților, în scopul implementării programului în propriile parohii, atât în cele din mediul urban, cât și în cele din localitățile rurale.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 640, Ultimul acces: 2019-10-17 17:25:46