Sedinta ordinara a Adunarii Eparhiale a Episcopiei Oradiei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Ședință ordinară a Adunării Eparhiale a Episcopiei Oradiei

[2009-01-15]
 În ziua de vineri, 16 ianuarie 2009, în sala festivă de la Centrul Eparhial, va avea loc, începând cu ora 11, ședința Adunării Eparhiale a Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei, în sesiune ordinară. Întâlnirea va fi precedată, în ziua de joi, 15 ianuarie 2009, de ședința Consiliului Eparhial al Episcopiei Oradiei.
Astfel, vineri, de la ora 9, în prezența Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, se va săvârși, în Paraclisul Episcopal Sfinții Ierarhi Ilie Iorest și Sava Brancovici, Mitropoliții Transilvaniei, de la Reședința Chiriarhală, Sfânta Liturghie, urmată de slujba de Te-Deum îndătinată. Apoi, vor începe lucrările Adunării Eparhiale, prezidată de către Preasfințitul Părinte Sofronie, ce are pe ordinea de zi prezentarea Dării de seamă a activității clerului și a vieții religioase a credincioșilor pe anul 2008, precum și dezbaterea și aprobarea proiectelor de hotărâri pentru anul 2009.


Biroul de Presă al Episcopiei Oradiei

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 598, Ultimul acces: 2019-10-17 17:17:53