“Cu Hristos, la masa saracului” - un nou program social al Protoieriei III Capitala - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

>
eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

“Cu Hristos, la masa săracului” - un nou program social al Protoieriei III Capitală

[2009-01-14]
 Protoieria III Capitală va desfășura, începând cu luna februarie 2009, o serie de acțiuni sociale destinate persoanelor defavorizate. Proiectul programului intitulat “Cu Hristos, la masa săracului” a fost aprobat astăzi în Permanența Consiliul Eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

În cadrul programului “Cu Hristos, la masa săracului”, persoanele în vârstă cu venituri mici care aparțin de Protoieria III Capitală vor primi zilnic masa la domiciliu printr-o firmă de catering. De asemenea, în următoarea perioadă vor fi identificați copiii străzii din zonă, urmând ca și acestora să li se asigure o masă pe zi. Copiii vor putea să mănânce în cadrul unor centre ambulante, a căror locație va fi anunțată din timp.

Programul “Cu Hristos, la masa săracului” va fi dezvoltat prin contribuția celor 84 de parohii ale Protoieria III Capitală.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 711, Ultimul acces: 2020-05-30 19:00:05