Pelerinaj in Mexic pentru stoparea avorturilor - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Pelerinaj in Mexic pentru stoparea avorturilor

[2009-01-13]
Un grup 32 de pelerini, condus de pr. greco-catolic Ioan Chisarau, presedintele Asociatiei Darul Vietii din Timisoara, a pornit în data de 2 decembrie 2008 spre Sanctuarul Maicii Domnului de la Guadalupe, din Ciudad de Mexico, unde se afla expusa imaginea ei originala, asa cum a aparut pe tilma lui Juan Diego. Pelerinii au stat 10 zile în Mexic, vizitând Guadalupe si alte locuri sfinte din jurul capitalei Mexicului, revenind pe continent în 15 decembrie si încheind pelerinajul printr-o escala finala la Medjugorje.

În 12 decembrie, fiind sarbatoarea Sfântului Juan Diego, grupul a avut ocazia sa se uneasca în celebrare si rugaciune cu cei sase milioane de pelerini din lumea întreaga care au calatorit cu aceasta ocazie la Guadalupe. Dupa cum se arata în relatarea de pe situl Asociatiei, DarulVietii.cnet.ro, semnata de pr. Ioan Chisarau, „scopul precis al acestui pelerinaj a fost de a ne ruga si a implora ajutorul Patroanei copilasilor nenascuti din întreaga lume pentru ca genocidul uciderii copilasilor nenascuti din România sa ia sfârsit. De asemenea, ne-am propus sa facem zilnic ispasire pentru acest pacat îngrijorator al avortului care atârna ca un blestem asupra poporului român“.

Dumitru Manolache

Sursa: www.Culte.ro


Contor Accesări: 777, Ultimul acces: 2020-05-30 07:30:36