Cea de-a patra sesiune a Cercului pastoral al preotilor de spitale din Bucuresti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Cea de-a patra sesiune a Cercului pastoral al preoților de spitale din București

[2009-01-12]
 În Capitală a avut loc astăzi, 12 ianuarie 2009, cea de-a patra sesiune a Cercului pastoral al preoților de spitale din București “Comunicare și Comuniune”. Întâlnirea desfășurată la Spitalul Universitar București a fost prezidată de Preasfințitul Părinte Varsanufie Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, și a avut ca tem㠔Împărtășirea bolnavilor”.

În cadrul sesiunii au susținut referate Pr. Marian Sava de la Capela Spitalul Universitar și Pr. Petru Bogdan Tudose de la Capela Spitalului “Witting” din București.

După susținerea referatelor, preoții participanți au discutat despre problemele de ordin canonic pe care le întâmpină preoții care își desfășoară activitatea în spitalele bucureștene.

Următoarea sesiune a Cercului Pastoral al preoților de spitale din București “Comunicare și Comuniune” se va desfășura pe data de 9 februarie 2009 la Spitalul de Geriatrie “Sfântul Luca”din Capitală. Tema întâlnirii va fi “Îngrijirea paliativă”.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1287, Ultimul acces: 2022-12-03 12:02:31